fredag 28 maj 2010

Sjukhus för hela slanten

Idag klev vi upp kl halv 7 för att skjutsa Sofie till Danderyd, hon ska ha tvillingar snart så det e en massa kontroller nu på slutet. När vi släppt av henne så åkte vi hem och tänkte att vi skulle vila lite MEN det tyckte inte Gramse för han passade ju på att vila på vägen hem....hehe.

Efter ett par timmar åkte vi in och hämtade Sofie igen och när vi dumpat av henne så åkte vi upp till Norrtälje för att hälsa på min mormor som ligger på sjukhuset =( Väl på parkeringen så ringde mormor och sa att hon skulle på röntgen så vi åkte ut till mamma i väntan på att åka tillbaks till sjukhuset. Ute hos mamma tog vi en promenad i det sköna vädret och tittade på alla djuren =) Melwin var livrädd för fåren...men det gick bra tillslut =) Mammas hund som e jätte stor och pussar han i ansiktet e han inte rädd för hehe rolig han e =)














Melwin var livrädd för fåren...dom var inte roliga dom =)






Tiger tog skugg skydd under vagnen när det vart för vamt =)


Tiger följde med på promenad












Tillslut vart det träffa mormor på sjukhuset som återstod och efter det den otroligt tradiga resan hem....jag lyxade till det med en sallad och så plockade vi upp Marie på vägen. Emelie och vilda bebin (Thindra) kom förbi en sväng oxå. Nu sitter jag och Marie i varsin soffa med varsin data och e sociala =) Phuuu vilken dag...blir till att lägga sej i tid idag =)




Inga kommentarer: