onsdag 2 mars 2011

En unge i minuten!



För er som inte vet så kommer jag nu berätta att det börjar(enligt mej) ett väldigt spännande program på 4:an på måndag! 35 monterade kameror övervakar förlossningskliniken i Västerås!
Vi kommer få följa personalens slit och Lyckliga som olyckliga föräldrar i smärtsamma förlossningar =D



MISSA INTE "En unge i minuten"!
Måndagar kl 21:00 på TV4 med start på måndag 110307!




Trailer!

EN UNGE I MINUTEN
"klicka för att se"


5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh en till som vill se det =) Gubben såg inte så dära jätte glad när jag såg att detta skulle börja på månad. Men jag älskar såna hära program, så spännande att höra hur andra upplevde sin förlossning och allt =) Hur var din om man får fråga?? =) Hoppas allt e bra med dig och din lilla sötnos =))

♥ jejje ♥ sa...

Kul!!! ja jag tycker oxå det e spännande och så sitter man alltid och tjurar ;) blödig som man e =) jag upplevde min graviditet och förlossning som ett rent helvete =/ jag mådde skit både psykiskt och fysiskt under graviditeten och min förlossning var helt normal men jag var väldigt rädd så jag hade panik under hela förlossningen.....Ingen höjdare men jag hade samtidigt inte velat missa det för det är en upplevlse däremot så ska jag inte ha flera barn!! vill bara ha mitt lilla troll och det räcker =) hur var din?? vill ni ha flera barn??

Anonym sa...

Ja alltid kommer det ett antal tårar och min gubbe suckar alltid och frågar VARFÖR kollar du på sånt som gör dig ledsen för?? *S* Men ursh och fy att du hade det så jobbigt =( Kan inte ens tänka i mig hur du mådde, men du är ändå stark som fixade det.. visst man har ju inget val när dom ska ut...men det är ändå en stor grej att du fixade det!!! =) Min graviditet var väldigt bra faktiskt... förutom att jag hade massa pres på mig av min barnmorska. Jag fick nämligen inte gå upp i vikt för att jag väger för mycket. Gick upp 9½kg sammalagt. Och jag kommer ihåg vilket liv det blev när jag hade gått upp 3kg (gick inte upp förrän jag var i 7månaden) och mådde så dåligt att jag inte vill äta nästan. Men alla prover var super bra och hade inget enda problem...ja förutom det dära. + Det var lite jobbigt i början oxå eftersom min systerson hade gått bort, jobbiga tankar. Men dom försvann efter ett tag som tur e. Min förlossning var okej, spyde i 24 timmar, och öppnade mig bara till 6½cm...då valde dom göra snitt. Och allt gick bra, förutom när dom skulle börja stänga mig och fixa med allt annat där inne. Bedövningen släppte, och det gjorde så JÄLVA ONT! Min igen hörde mig förrän jag började spy av smärtan... så det är ju ett nice minne. Men annars var väll den okej, var bara flummig och glad ;) DROGER!!! haha! =) Mera barn är alltid en stor fråga här hemma, jag säger så här. Händer det så händer det. MEN jag vill jätte gärna gå ner i vikt först...så därför ska jag börja med det i morgone...eller i dag..såg kl nu och inser att jag verkligen måste sova =)
Men kan oxå tänka mig att bara ha Niko =)
Får jag fråga hur du fixar med allt när du är ensam med din son? Eftersom jag har en gubbe så får jag ju hjälp på kvällarna och morgon lite... men kan ju inte tänka in mig i din värld.
Min mamma var ju ensam med min älsta i något år..och hon tyckte det var tufft.
Jag o mina frågor ;)

♥ jejje ♥ sa...

ååå fyyy du hade nog en värre förlossning än mej =/ och här sitter jag och gnäller....lustgasen var ju underbar =D haha man skulle ha en sån hemma ;P...

ja verkligen hemskt med din systerson....fyyyy vill inte tänka tanken på att Melwin skulle försvinna =(

Nä jag vill verkligen inte ha flera barn...jag ska sterilisera mej!! Jagvill bara lägga all min kärlek och omsorg på den sonen jag har =)

Att vara ensam kan stundtals vara jobbigt och hårt men jag valde ju att gå in i mamma rollen ensam då pappan inte ville vara med! allt går bara man vill och man får inte göra ett problem att han e me.....han får följa med på allt =D han e väldigt snäll dock VÄLDIGT busig ;)

Anonym sa...

Jag tror du hade oxå väldigt jobbigt på ditt sätt. Tror nog alla har det på ett eller annat viss och det e ju svårt oxå att jämföra med varandra.
Men tänk ändå hur starka vi är som FAKTSIKT klarar av det och orkar att ta hand om vårt allt och försöker skydda dom mott allt ont.

Och jag håller med dig, en sån skulle man ha hemma. Tänkte att Peder skulle få testa lite men kom på i sista sekund att han kanske skulle sno den och springa i väg med den haha =) Man var ju i en helt annan värld ibland ;)

Ja är du så trygg och känner så tycker jag verkligen att du kan göra det. Man vet ju bäst själv vad man vill och varför skulle det inte räcka med att ha ett barn oxå?
Kan ibland tycka att det e jobbigt när folk "tjatar" på en när man ska skaffa ett syskon till Niko, bara för att vi e gifta och så betyder det ju inte alltid att vi vill ha mera barn eller tänk om vi kanske inte kan få mera?? (nu gjorde det inget att du frågade eller så ;) Man kan fråga allt till mig i värsta fall får man bara "ingen kommenatar haha=)"
Iaf så tycker du är så duktig som och det lilla man ser på bloggen verkar du va en super mysig och bra mamma till din son!!! =)
Och som du säger så är aldrig ett barn ett problem utan man får göra det bästa av allt så burkar det lösa sig =)
Och vilket fint namn du har på din goa pojke, Melwin. Jätte fint namn!!! =))

haha skulle nästan va kul och se hur våra små killar skulle leka med varandra...Nikolaj är nämligen oxå jätte busig och gör saker som man inte tror att han skulle komma på vis sin ålder än =)
Älskar att sitta och kolla ibland bara när han leker =)